Petty

 

So velike torbice izdelane in oblikovane z razlogom, da nam olajšajo življenje? V njih resnično lahko prenašamo vse majhne in malo večje osebne predmete, za katere bi dale roko v ogenj, da jih nujno potrebujemo vsak dan, ali pa za “vsak slučaj če…” Kmalu se nam zgodi, da naša torbica postane pravi Bermudski trikotnik v kateri naša roka blodi in nikakor ne more najti mobilnega telefona ali še huje denarnice…..”ŠIT” .. le kje sem ga/jo pozabila… panika…..“ah, končno .. tu je”. …

Torbica, obremenjena z raznorazno navlako nas spremlja tudi na večernem sprehodu skozi mesto, ko si zaželimo večerne kavice ali pa samo kepice sladoleda in klepeta s prijateljicami. Nekam pač moramo vtakniti denarnico in mobilni telefon.

Ne želim vas prepričati, da bi se ženske morale odreči velikim torbicam. Malo verjetno bi nam to uspelo. Lahko pa vas skušam prepričati, da je pohajkovanje veliko prijetneje z majhno torbico čez rame.

Torej, če želite svojemu izgledu dodati drobcen diamant, ki ima obenem še uporabno vrednost, so torbice Petty prava izbira.

DSC_0661 DSC_0747 DSC_0327DSC_0659   DSC_0053DSC_0654 DSC_0653 DSC_0714   DSC_0192DSC_0184 DSC_0344DSC_0288

 

 

 

Najnovejši prispevki

mARTina

  

to sem jaz

Vabim te, da slediš mojim avanturam v svetu usnja.  

več o meni >>>